Bell Schedules

2020-2021
Description / Period Start Time End Time Length
Welcoming Bell - Entry 8:15 AM
Recess I (School Group A) 9:40 AM 9:55 AM 15 min
Bell l 9:55 AM
Bell 2 10:00 AM
Recess ll (School Group B) 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Lunch 11:45 AM 12:30 PM 45 min
- School Group A Outside 11:45 AM 12:05 PM 20 min
- School Group B Outside 12:10 PM 12:30 PM 20 min
Afternoon Session 12:30 PM 2:15 PM 105 min
Dismissal (see you tomorrow) 2:15 PM